Pentru elevii olimpici se aplica reducerile din tabelele de mai jos:

Grupa I (Fizica, Chimie, Biologie, Matematica si Informatica):

CATEGORIA Locul obţinut Reduceri
I 1-10 100%
II 11-15 70%
III 16-20 50%
IV 21-30 40%
VI. Orice loc după locul 31* 20%

Pentru participarea la olimpiadele din Grupa II (Astronomie, Astrofizica, Lingvistica, Limba Romana, Limbi straine, Stiinte Socio-umane si Stiintele Pamantului):

1-3 100%
4-10 60%
11-21 35%

*Elevii calificati la lotul national beneficiaza de 5% extra reducere

*Pentru elevii olimpici transferati in clasa a X-a reducerile sunt cu 20% mai mici decat cele din tabel iar pentru cei tranferati in clasa a XI-a cu 50% mai mici

*Pentru elevii olimpici, după aplicarea reducerilor conform locului obţinut la olimpiadele naţionale nu se vor cumula alte reduceri.

*Elevii care nu participă la pregătiri în mod repetat şi nu arată efort şi interes pentru pregătirea olimpiadelor, conducerea ICHB îşi rezervă dreptul de a scădea sau anula reducerea obţinută anterior pentru anul şcolar în curs.

Înscrierea elevului în anul şcolar 2018-2019 este considerată oficială doar în momentul în care este semnat contractul şi este achitată taxa de înscriere şi prima rată.

În cazul retragerii dosarului, taxa de înscriere este nereturnabilă şi din prima rată se opresc 1000 €.

Taxa şcolară se poate achita prin transfer bancar, prin POS sau cash la Departamentul de Contabilitate al ICHB. Vă recomandăm să citiţi cu atenţie Regulamentul de Ordine Interioară (elevi şi părinţi) al Liceul Teoretic Internaţional de Informatică Bucureşti, înainte de a finaliza înscrierea.