Catalog virtual și raport zilnic

Considerăm că printr-o comunicare eficientă cu parinții putem îmbunătăți împreună calitatea procesului de învățământ. Din acest motiv, punem la dispoziția părinților un sistem de CATALOG VIRTUAL, prin care părintele, cu ajutorul unui username și a unei parole, va putea fi la curent ori de câte ori dorește, cu situația școlară a copilului său. (vizualizează notele, absențele, comentariile, aprecierile, temele primite de elev).

Mai mult decât atât, zi de zi, părintele primește pe e-mail un “raport zilnic” prin intermediul căruia, în timp real, vizualizează activitatea școlară a copilului pentru ziua respectivă ; recomandări, teme, note primite din partea cadrelor didactice.
Ședințe cu părinții

Periodic organizăm ședințe cu părinții, în cadrul cărora aceștia au ocazia să întâlnească individual profesorii. Directori, diriginți și profesori, suntem la dispoziția părinților, pentru a oferi informațiile de care ei au nevoie și pentru a contribui impreună la îmbunătățirea calității relației dintre instituție de învățământ și profesori.
Revista școlii

Creativitatea elevilor s-a concretizat de-a lungul timpului și prin apariția revistei școlii. Având un colectiv de redacție format din profesori îndrumători și elevi, revista își propune să prezinte articole despre activitățile școlare întreprinse de elevi, rezultatele obținute la olimpiade și concursuri, interviuri cu staff-ul instituției, poze din activități de socializare ale elevilor noștri.