1. Profilul profesorilor ICHB

Profesorii ICHB sunt foarte bine pregatiti in domeniul lor de activitate si acorda o atentie deosebita fiecarui copil, pentru ca fiecare este important in cadrul liceului nostru. Devotati meseriei de dascal, cadrele didactice sunt intotdeauna la curent cu noutatile legate de materia predata. Bucuria si rezultatele elevilor ofera profesorilor o satisfactie nemarginita.

2. Cerinte

Cadrele didactice ICHB trebuie sa aiba minim 5 ani experienta dar se pot angaja si tineri care au entuziasmul necesar profesiei de dascal si detin rezultate in timpul liceului si facultatii. Candidatii trebuie sa aiba cunostinte de Microsoft Office Suite, abilitati de navigare pe internet si aptitudini de folosire a tablei interactive (Smart Board). Cunoasterea limbii engleze reprezinta un avantaj in procesul de selectare.

3. Procesul de angajare 

Candidatii trebuie sa trimita un CV cu poza la adresa de e-mail: [email protected]. Dupa analizarea CV-ului veti fi contactat telefonic pentru un interviu. In cazul in care a fost stabilita o intalnire, va rugam sa prezentati documentele care dovedesc veridicitatea informatiilor din CV.

4. Posturi libere

Liceul Teoretic International de Informatica Bucuresti nu are momentan locuri disponibile.