Activitati Extra-Curriculare

Elevii sunt asemenea unui pui de pasare pe care il invatam sa zboare; iar noi, ca si institutie de invatamant ne luam angajamentul ca acest zbor sa fie unul de altitudine; prin metafora, pe o aripa poarta toate cunostintele pe care ei le acumuleaza prin invatatura, iar echilibrul celeilalte aripi este redat de activitatile extra-curriculare.

Recreerea elevilor in urma efortului intelectual depus este un factor important in asigurarea unei dezvoltari armonioase. In acest scop, organizam excursii, tabere si scoli de vara, atat in tara, cat si in strainatate.

In vederea participarii la proiecte si concursuri internationale, elevii beneficiaza de toata pregatirea si sprijinul necesar, pentru ca gandurile sa prinda contur.

Pasiunile copiilor sunt importante, iar noi trebuie sa ii ajutam sa le descopere. In acelasi timp ei au nevoie de actiuni care sa le largeasca universul de cunoastere, sa le ofere prilejul de a se bucura invatand. Asadar, procesul educational “imbraca” si formele nevoii firesti a copiilor de a se dezvolta simultan pe plan intelectual, sportiv sau, pur si simplu, de a aprofunda o anumita materie sau anumite cunostinte, prin numeroasele optiuni pe care elevii nostri le au la dispozitie. Paleta de cluburi oferita este variata- teatru, jurnalism, pian, canto, sah, fotbal, handbal, baschet, literatura, limba engleza, matematica si multe altele

Evenimente de tip “Gala Culturala”, “Simfonia Stelelor”, “Welcome Picnic” au devenit deja o traditie. Clipele traite cu aceasta ocazie, cat si amintirile, sunt de nepretuit.

 

CluburiCursuri Cambridge

 

8 1 2 3 4 5 6 7