Home Stay – Turkey

Stimați părinți,

În perioada 23-30 Iulie 2015, Liceul Internațional de Informatică din Bucureşti organizează activitatea extrașcolară HOMESTAY pentru elevii de clasele a-IX-a şi a-X-a, ce are ca scop dezvoltarea laturii socio-culturale a elevilor participanți, cât și dobândirea de cunoștințe avansate de limba turcă.

Prin intermediul şcolilor particulare din Turcia, cu care școala noastră este înfrățită, fiul/ fiica dvs. va fi găzduit/ătimp de 7 zile de către o familie de încredere, pe care o vom alege cu grijă, luând în considerare factori ca vârsta și sexul copiilor familiei respective.

Pe parcursul activității, elevii vor fi însoțiți de profesorii desemnați de conducerea școlii noastre, iar în cadrul familiilor la care vor fi repartizați vor avea ocazia să învețe mai bine limba turcă, obiceiurile și tradițiile locului și, în același timp, să viziteze orașul respectiv.

Așa cum am specificat și mai sus, în fiecare an organizăm acest gen de activitate, care poate fi considerată și o vacanță placută pentru copilul dumneavoastră. Până acum, programul  HOMESTAY s-a bucurat de un interes deosebit din partea elevilor noștri. Singura cheltuială, pe lângă banii de buzunar, va fi transportul până la Istanbul și retur, 200 euro. De procurarea biletelor de avion se va îngriji școala.

Coordonator al acestei activități este Dna prof. Sibel Abdi. Pentru orice informație, cât și pentru înscrieri, puteți lua legatura cu dumneaei la telefon 0747.034.608

Vă invităm să participați la această activitate extra-școlară, completând formularul alăturat  pana la data de 27 Ianuarie 2015 și achitând un avans de 100 de euro din taxa pentru transport, până la data de 10 Februarie 2015.

Director,

Prof. Mustafa ÖZ