Dotare ICHB

Laboratoare & Sali de clasa

Scoala detine sali de clasa spatioase, luminoase si amenajate adecvat, dotate cu aparatura performanta, care sa imbunatateasca procesul educational de predare-invatare.

Laboratoarele, sala de prezentare, salile de curs sunt dotate cu tabla interactiva, astfel incat profesorul utilizeaza aceasta optiune in scopul imbunatatirii procesului educativ, poate face lectiile mult mai atractive, iar elevii vor acumula mai usor cunostinte din domenii variate.

Salile sunt dotate cu banci si scaune pentru 18-20 elevi, numarul maxim de copii din fiecare clasa. Elevii nostri au la dispozitie laboratoare IT, precum si un laborator pentru efectuarea de proiecte IT, unde invata sa lucreze eficient si corect cu calculatorul, indrumati de catre un profesor de specialitate, laboratoare pentru studiul intensiv al limbilor straine- Limba Engleza, Limba Turca,  Limba Spaniola, dotate modern, cu mijloace didactice interactive.

Pasiunea pentru frumos, pentru creatia artistica si muzica este decoperita de elevi in cadrul atelierelor de pictura si a cabinetului de muzica din scoala, unde acestia isi pot exersa abilitatile artistice si muzicale, sau si le pot descoperi.

Prin intermediul laboratoarelor de stiinte, fizica, chimie si biologie, elevii au posibilitatea sa realizeze experimente, iar rezultatele acestora ii motiveaza sa cerceteze, sa aprofundeze si sa puna in practica notiunile studiate.

In timpul pauzelor, elevii se pot recrea inainte de inceperea unei noi ore, in curtea din spatele scolii, unde sunt supravegheati de catre profesori. Terenul poate fi folosit atat pentru jocuri sportive, cat si pentru jocuri interactive.

Biblioteca

Se spune ca “o biblioteca este o usa spre numeroase vieti”; accesul la lectura este asigurat de bibiloteca scolii, loc in care elevii pot afla raspunsuri la intrebarile lor din variate domenii precum si taina fiecarui cuvant; punem la dispozitia lor carti din diferite categorii stiintifice, dar si beletristica si de asemenea un sistem modern de biblioteca virtuala. Elevii au posibilitatea de a imprumuta cartile acasa, sau de a le citi la bibilioteca.

Sala de sport

Dezvoltarea fizica armonioasa si sanatoasa este principalul obiectiv al orelor de educatie fizica si sport, ce se desfasoara atat pe terenul de sport amenajat in aer liber, cat si in sala de sport utilata dupa standarde inalte.

 

Sala de Teatru si Conferinte

Avand la dispozitie sala de teatru si conferinte, dotata in conformitate cu cele mai inalte standarde, organizam aici serbarile prilejuite de diverse ocazii, concursurile artistice pentru elevi, sedintele cu parintii, precum si conferintele. Elevii au ocazia de a pune in scena, cu diverse ocazii festive, piesele de teatru pregatite cu daruire, cantecele, poemele si alte momente artistice.