Masă, Transport & Internat

Cantina Școlii

Elevii au posibilitatea să ia masa de prânz la cantina școlii, unde meniul este ales cu atenție în fiecare zi, astfel încât să le fie asigurată o masă caldă, proaspătă, delicioasă și sănătoasă copiilor dumneavoastră.

Transport

Transportul este asigurat în colaborare cu o firmă de transport local, care preia copiii de la domiciliu și ii aduce la școală, pentru ca la terminarea orelor de curs aceștia să fie conduși până în fața casei, în deplină siguranță și confort.

Internat – Liceu

Pe lângă a fi o instituție de învățământ, suntem o a doua casă, pentru elevii ai căror parinți sunt din orașe îndepărtate de capitală. Dispunem de internat pentru fete și băieți, unde aceștia au asigurate condițiile optime pentru a locui, a-și petrece timpul în mod constructiv și a se simți ca acasă, supravegheați îndeaproape de pedagogi, care sunt alături de ei pentru a-i îndruma și a le oferi un sfat părintesc. Pot servi cele 3 mese ale zilei la cantina școlii, au acces nelimitat la internet, precum și o sală special amenajată pentru lectură.