Taxe şcolare

Taxa şcolară se poate achita prin transfer bancar, prin POS sau cash la Departamentul de Contabilitate al ICHB. Vă recomandăm să citiţi cu atenţie Regulamentul de Ordine Interioară (elevi şi părinţi) al Liceului Teoretic Internaţional de Informatică Bucureşti, înainte de a finaliza înscrierea.

TAXE SUMA
Taxa şcolarizare 6950 €
Taxa înscriere 250 €

* Specificăm că taxa de înscriere și 1000 € din taxa școlară nu sunt returnabile în cazul retragerii sau dacă media de admitere este mai mică de 8,50.

Reduceri din cuantumul taxei şcolare:

·         Plata integrală – 5% – doar la semnarea contractului (reducerea se aplică doar în momentul achitării taxei integral la semnarea contractului)

·         Reducere de frate – 5% se aplică elevilor care mai au un frate/soră înscris(ă) la ICHB sau la oricare dintre instituţiile de învăţământ Lumina

(*pentru 2 frati, reducerea se aplica doar pentru unul dintre frati; pentru mai mult de 2 frati, reducerea se aplica pentru 2 dintre copii).

Reducerile de plată integrală și frate se aplică succesiv și nu se cumulează

·         Medie de Admitere între 9.30-9.50 – 150 € reducere

·         Medie de Admitere între 9.51-9.70 – 250 € reducere

·         Medie de Admitere între 9.71-10 – 350 € reducere

* Pentru elevii olimpici nu se aplică reducerile de medie decât în situația în care nu mai obțin niciun premiu la olimpiadele naționale.

Suplimentar:

·         Manuale: aproximativ 150 €/an

·         Uniforma: aproximativ 100 €/an

Servicii Opţionale:

·         Masa de prânz

·         Transport

·         Internat

·        Cluburi

·        Cursuri extrașcolare

Înscrierea elevului în anul şcolar 2022-2023 este considerată oficială doar în momentul în care este semnat contractul, iar la semnarea contractului se achită taxa de înscriere şi prima rata (25%) din taxa anuală de şcolarizare, specificăm că 1000 € din taxa achitată și taxa de înscriere nu sunt returnabile în cazul retragerii.

Admiterea elevului în anul şcolar 2022-2023 este considerată oficială doar în momentul aducerii adeverinţei cu media de admitere, care să ateste obţinerea unei medii conform condiţiilor de admitere mai sus menţionate.